plakken-met-warme-bitumen

Duurzaamheid

Duurzaamheid wordt natuurlijk bepaald door de toegepaste materialen, maar meer nog door de man op het dak, die de werkzaamheden uitvoert. Zijn kwaliteit bepaalt in grote mate de levensduur van uw dak. Daarna is goed en vakkundig dakonderhoud nodig om optimaal van uw investering te kunnen profiteren.

Door onze ge√Įntegreerde aanpak wordt u de complete zorg voor uw dakrenovatie uit handen genomen van opname tot en met de oplevering.

Met zorg, kennis van zaken en eigen goed geschoolde medewerkers wordt een probleemloos dak gerealiseerd. Duurzaamheid wordt door keuzes bepaald; bij de juiste keuzes is een levensduur van minimaal 30 jaar mogelijk.

Een keuze voor het allergoedkoopste dak levert vaak teleurstelling op. Wij zeggen altijd: “de¬†ergernis over slechte kwaliteit blijft voortduren, als de vreugde van de lage prijs allang is verdwenen”. Natuurlijk moet de prijs bij gelijke kwaliteit concurrerend zijn, maar investeren in kwaliteit en duurzaamheid levert u dagelijks voordeel op door mindere afschrijving, dankzij die langere levensduur.